HUISREGELS:

 

Leeftijd

Toegang wordt alleen verleend aan personen ouder dan 18 jaar, tenzij een alcoholvrije avond wordt georganiseerd. Dit zal vooraf expliciet kenbaar gemaakt worden bij de ticketverkoop.

 

Groepen

Shots Vlaardingen behoudt zich het recht om niet vooraf gemelde groepen, groter dan 10 personen, te weigeren. Het is aan de beveiliging en leidinggevende om het risico te beoordelen en eventueel de toegang te weigeren.

 

Fouilleren

Wij fouilleren preventief. Bij de entree wordt iedere bezoeker gefouilleerd. Daarnaast kan het zijn dat u tijdens uw bezoek gevraagd wordt zich te laten controleren of om bijvoorbeeld de tas open te maken. Bij binnentreden van Shots gaat u hiermee akkoord.

 

Verdovende middelen

Het bezitten, gebruiken en verhandelen van drugs wordt door ons niet geaccepteerd. Dit kan leiden tot uitsluiting, ontzegging of overdraging aan de politie.

 

Wapens

Het bezit van wapens is verboden. Bij overtreding wordt u overgedragen aan de politie en krijgt u ontzegging. Bij de controle kan het ook zijn dat niet verboden voorwerpen worden afgenomen. U kunt hierbij denken aan enig voorwerp waarmee u andere bezoekers verwondingen zou kunnen toebrengen.

 

Kleding

Wij verwachten dat onze gasten zich netjes kleden. Dit houdt in dat petje en andere hoofddeksels niet zijn toegestaan. Daarnaast accepteren wij geen sportkleding en kleding met uitingen van bepaalde groepen of kleding verwijzend naar voetbalclubs. Als laatste zijn kwetsende teksten op kleding niet toegestaan.

 

Garderobe

U bent verplicht gebruik te maken van de garderobe.

 

Roken

Roken is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde afgesloten rokersruimte.

 

Glas

Het is niet toegestaan om glaswerk mee naar buiten te nemen. U wordt hierop gecontroleerd.

 

Cameratoezicht

Wij maken gebruik van cameratoezicht in de gehele zaak. Bij binnentreden tot Shots Vlaardingen gaat u automatisch akkoord met het maken van video opnames. Deze video opnames zijn bedoelt om onze medewerkers en onze gasten veilig te houden. Wij zullen beelden op verzoek direct overdragen aan de gemeente en politie wanneer er een incident plaats vindt.

 

Ongevallen

Wij beschikken over BHV- en EHBO-gediplomeerde medewerkers. Mocht het nodig zijn kan eerste hulp worden geboden.

 

Identiteitsfraude

Bij identiteitsfraude wordt u overgedragen aan de politie

 

Overlast

Het veroorzaken van overlast op straat tijdens onze openingsuren kunnen wij niet accepteren. Wij verzoeken u dan ook bij het verlaten van Shots Vlaardingen rustig uw pas te vervolgen en niet voor de deur te blijven hangen. Zorg er voor dat omwonende geen last van u hebben!

Fotografie

Bij het betreden van de horecagelegenheid gaat u akkoord met het maken van foto’s van u en uw medebezoekers. Deze foto’s worden gebruikt om Shots Vlaardingen te promoten. Indien u herkenbaar op de foto staat en dit liever niet heeft kunt u dit kenbaar maken via de contactpagina op www.shotsvlaardingen.nl

 

 

Wij bedanken u voor de medewerking en wensen u een fijne avond!